preloader

Hogyan csináljuk


Az LFB – László Fekete Bagaméry nemzetközi gyakorlattal és ügyfélkörrel rendelkező, jogi és adótanácsadást is nyújtó, butik ügyvédi iroda. Jogviták, konfrontációs helyzetek esetén összetett, a felmerült problémára teljes körű (gazdasági és kereskedelmi, szabályozási, adó- és büntető peres és választottbírósági eljárások) megoldást kínáló szolgáltatásokat nyújtunk ügyfeleink részére

Tranzakciók esetélben egyablakos jogi- és adótanácsadást nyújtunk, kiterjedt iparági tapasztalatainkra építve.

Magyarország mellett külföldön is képesítéssel és munkatapasztalattal rendelkezünk (beleértve az USA-t és Németországot). Magyar anyanyelvünk mellett angolul, németül és franciául dolgozunk. Külföldi partnereinkkel együttműködve rendszeresen tanácsoljuk és képviseljük ügyfeleinkért külföldi peres és választottbírósági eljárásokkal, valamint tranzakciókkal kapcsolatban

Szeretjük a kihívásokat

Akkor vagyunk elemünkben, ha olyan problémákat kell megoldani, amelyre mások szerint nincs megoldás. Tankönyvi sablonok helyett valódi megoldásokat dolgozunk ki ügyfeleink problémáira.

Értjük ügyfeleinket

Helyesen válaszolni csak úgy lehet, ha értjük a kérdést, ezért nem félünk visszakérdezni. Lételemünk a kíváncsiság. Valódi adó és jogi tanácsot csak ügyfeleink üzleti és kereskedelmi érdekeinek alapos ismeretében adhatunk.

Tapasztaltak vagyunk

Nemzetközi ügyvédi irodák és tanácsadó cégek partnereiként, az adóhivatal magas beosztású tisztviselőiként szereztünk tapasztalatot Magyarországon és külföldön. Területünk elismert szakértői vagyunk, akiket független nemzetközi rangsorok (Chambers, Legal500) ajánlanak.

Felelősséget vállalunk

Van, ahol a részvétel a fontos, az üzletben azonban az eredmény számít. Azért dolgozunk, hogy ügyfeleink elérjék céljaikat, és ezért mindig betartjuk, amit meggértünk.